Anbefales og har meget gode erfaring med EuroMed i Gdansk. Jeg satte inn bro på hele venstre side opp. Smertefri behandling og super flott arbeid, til og med tannleger her hjemme i Norge syntes arbeidet er flott. Prisen er langt under halve enn hva du betaler her hjemme, du blir godt tatt vare på hos Euro Med du blir hentet på flyplassen med taxi - super service. Mange av mine venner og kjente (6 stk) har ordnet tenner og er kjempefornøyde de også. Håper jeg snart kan komme igjen og ordne resten av mine tenner. Billig reise med Wizz Air er det også, så her kan man spare mange penger. Gdansk må også oppleves ;)

Jane Leonhardsen

Har nå nettopp kommet hjem fra tannlegen I Polen og kan ikke si annet enn at jeg er kjempefornøyd! Utrolig bra service både når det gjelder selve reisen og tannlege behandlingen. Ingen unødvendig venting hverken på taxi eller tannlege behandling. Selve behandlingen var veldig effektiv. Satte inn fem kroner og fikset fem hull for under halve prisen her hjemme i Norge. Det er faktisk utrolig at det skal være så stor forskjell på å gå til tannlege i Norge og Polen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er kjempefornøyd. Må si jeg var litt nervøs siden jeg reiste alene og ikke snakker polsk, men jeg hadde ingen problemer overhodet. Anbefaler alle til å gi Euromed en sjanse før man sløser ut tusenvis av kroner på en tannlege her hjemme i Norge.

Steffen Hvalby

Jeg vil gjerne anbefale Euromed til andre som ikke er så glad i å gå til tannlegen. Jeg hadde kjent at noe var galt med en gjeksel,men utsatte tannlegebesøket. Jeg fikk anbefalt av ei dame jeg jobbet sammen med å ta turen til Gdansk og Euromed. Der fikk jeg rotfylling samtidig som jeg ønsket å skifte alle amalgamfyllingene fra barndommen. Snart 1 år etterpå er jeg like fornøyd og har planer om en årskontroll i løpet av høsten. Hyggelig personale, god behandling, og oppfølging etterpå.

Kristin Haugen Uv

Hei igjen! Vel hjemkommet og veldig fornøyd med alt i Gdansk! Tannlegekontoret og tannlegen var veldig bra, drosje til og fra, og på flyplassen da jeg kom, ble jeg møtt av en sjåfør med en plakat med mitt navn. Hotellet var nydelig, med deilig have, hvor vi tok med frokostkaffen og koste oss i solen. Og Gdansk var en nydelig gammel by, gamlebyen var fin. Og vi tok drosje til Sopot og var helt ute på Europas lengste tremolo. Veldig moro. Og nå reiser min kusine i slutten av måneden ned, på min anbefaling. Som sagt, jeg kan trygt anbefale tannklinikken!

Reidun Jacobsen

Har vært i Gdansk 3 ganger og veldig fornøyd. Min datter og jeg satt skallfasetter på tennene og det ble veldig flott. Veldig flott opplegg og veldig flinke tannleger. Min sønn fikk også ordnet sine tenner. Mye billigere enn i Norge selv med fly og hotell og Gdansk er en flott by. Anbefales på det sterkeste :)

Marianne Kongelf

I januar, tok jeg mot til meg. Bestilte time gjennom Euromed, og reiste til Gdansk med hjertet i halsen. Må sies at, tannlegeskrekken min var til å ta og føle på. Men ved første konsultasjon, møtte jeg hyggelige og forståelsesfulle mennesker. Endelig noen som forsto! Tannbehandlingen ble unnagjort på 3 av 5 dager, og er utrolig takknemlig. Nå slipper jeg å gå å vente og føle på skrekken, mellom timer her i Norge. Kjempe fornøyd med behandling, og utrolig serviceinnstilte mennesker. Og må ikke glemme Thomas, en stor takk til deg som ordnet opp med reise og hotell. Og ikke minst, var tolk den første dagen. Tommel opp! :) Anbefaler dette på det sterkeste, til alle jeg kjenner. Og til dere som vurderer dette. Ta kjangsen!!

Turid Opperud

Som grisen te slakterbenken, kontorets mest pysete pasient, men alt gjekk bra! :) For meg var dette life changing, og veldig emosjonelt! De tok seg tid til å bleke underkjeven selv om det ikke var avtalt, og på slutten av dagen. Hjem og jobbe overtid og tilbake om 6-12 mnd. Har allerede et par som vil ta kontakt, så jeg har videreformidlet nr ditt. Takk igjen, jeg har veldig mye bra å se frem til! :)

Tone Hovde

Har vært på tannbehandling i Gdansk og fikk en utrolig dyktig og snill tannlege. Sparte mer enn halvparten av prisen jeg fikk av tannlegen i Drammen. Jeg vil anbefale tannlegene i Gdansk for dem som ønsker å få smertefri behandling. Tusen takk!

Sidra K. Khan 

Jeg har satt skallfasetter,bro og flere kroner. Kan trygt anbefale EuroMed. Resultatet ble over all forventning, og til avtalt pris. Kommer garantert tilbake.

Bengt Hallberg Carlsen

Dyktige tannleger som kan sitt fag.

Leif Olav H. Larsen

Da er jeg og min kone kommet oss hjem etter en utrolig fin tur til Gdansk og ypperlig behandling/services både fra Hotell betjeningen og Hallo Taxi og ikke minst tannklinikken. Vi har blitt godt ivaretatt fra et utrolig profesjonelle tannlegeteam, de forklarte godt hva de ønsket og gjøre, det var rett og slett behagelig. Betjeningen var bare helt topp, du følte deg inkluderte i alt de foretok seg, når vi måtte møte som første kunde (kl 0800), ble vi møtt med ett stort smil og en hyggelig mottakelse.  Jeg liker meg ikke i utgangspunktet i en tannlege stol og første dag satt jeg i 5 timer, men det gjorde meg ikke noe pga den gode stemningen og atmosfæren på klinikken.  Jeg var så heldig å fikk en «syngende» tannlege med et utrolig godt humør og alltid ett smil om munnen, så da gikk tiden egentlig utrolig fort :) Min kone var også stor fornøyd med sin kvinnelige tannlege og følte seg inkludert hele tiden, så vi var utrolig fornøyd med dette oppholdet :) Tannbehandlingen som er utført er jo i høy klasse og vi er kjempefornøyde, de ønske da også å se oss igjen, klart vi kommer tilbake! Jeg ønsker også å rette en stor takk til deg Thomas, for all hjelp og reiseplanleggingen a til å :) topp!!

Pål Hagerupsen 

Hei Thomas. Takk for sist. Det står veldig bra til med meg og med deg også får jeg håpe. Jeg er strålende fornøyd med tannbehandlingen jeg fikk på Grand dental i Sopot, du må hilse så masse  i fra meg og si tusen takk for meget god behandling og resultat. Jeg er også (110%) meget fornøyd med den oppfølging og tilrettelegging jeg fikk av deg og Euromed.  Jeg vil ikke nøle med å ta kontakt med dere igjen hvis det skulle oppstå behov for mere tannbehandling, og ikke minst anbefale dere for andre. Ha en flott dag videre. Tusen, tusen takk!

Kay Beckmann

Bestill time

Vennligst skriv inn navnet ditt.
Ugyldig telefonnummer.
Ugyldig epostadresse
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Copyright © 2020 Dental Sense Oslo. Created by Look_Like